De Grote Prins en de Sluwe Vos…

In mijn ged8en momenteel!

Bitterzoet & zoutzuur

I never cared (didn’t care)
I never was the kind to make a fuss
When he was there
Sleeping inbetween the two of us

(When u were mine, Prince, 1980)

Mijn persoonlijke PrinceNight speelde zich al af in 1986. Wat zal ik erover zeggen…Beetje een ongelooflijk verhaal. Ik was 22. Een redelijk naieve student journalistiek die slecht raad wist met het leven als volwassene. Te verliefd, te veel verwachtingen, te weinig ervaring. Ik studeerde in Tilburg, maar was losgebroken naar de hoofdstad. ik zou mijn vriendje en de hele Nederlandse journalistiek wel eens even laten zien wat ik waard was.

De kleine man uit het frisse Minneapolis was de grote held. Wat ik mooi vond en vind – behalve de muziek die moeiteloos een tijdperk deed aanbreken waarin funk, soul en disco weer volmondig mòcht, mèt gitaren -was het feit dat hij geen geheim maakte van zijn seksuele avonturen. Integendeel. Seksualiteit…

View original post 663 woorden meer

Citroenvlinder View All →

Past duidelijk wel in het plaatje en houdt dat zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: