Pup-talk Pup33 4 juni 2017

Wat een gestress vandaag! Die random tijdreis patch werd vanmorgen om 6 uur per speciale bode geleverd door fabrikant Parallel Universe Unlimited. Hij moest in allerijl nog worden ingebouwd! De technische crew van KX radio werd vanmorgen dan ook noodgedwongen bijgestaan door Kees-Jan Schoots en Leo Blokhuis…

En verrek hij doet het! We zijn net moeiteloos volstrekt a-chronologisch geland in the Summer Of Love! We steken nog gauw de bloemen in onze helmen die Tom Anders ons op het laatste nippertje nog in de handen drukte vóór vertrek!

Het is de zomer van de liefde, compleet met vrije seks en psychedelische experimenten. Het tijdschrift Time besteedt een hele editie aan de hippies. Sympathisanten en nieuwsgierigen trekken in groten getale naar de wijk Haight-Ashbury in San Francisco waar het allemaal gebeurt….

Toch is niet bepaald alles peace and love wat de klok slaat! Elders in de States breken heftige rassenrellen uit na de arrestatie van een zwarte taxichauffeur. Er vallen 26 doden.

Israël verslaat Egypte in de zesdaagse oorlog en bezet de Sinaï. Tijdens een tornado in het zuiden van ons land vallen 5 doden en tientallen gewonden.

Maar er is méér! Canada viert uitzinnig zijn één-eeuwige bestaan en in Zweden gaat men aan de rechterkant van de weg rijden. De Nederlandse televisie zendt voor het eerst in kleur uit en actrice Phil Bloom is daar als allereerste mens naakt te bewonderen deze zomer. Haar lichaam wordt slechts bedekt door een bloemenslinger. Onze toekomstige koning wordt gedoopt in Den Haag en de allereerste bewoners betrekken het gloedjenieuwe Lelystad.

Aan ons de nobele taak ter plekke een parallel universum te creëren waarin in ieder geval de langspeelplaten wèl in de enige juiste volgorde gerangschikt zijn!

Radioteksten

Citroenvlinder View All →

Past duidelijk wel in het plaatje en houdt dat zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: