Navarone – Snake (Helse 100 Tussen Kunst&KX KXRadio)

Verdoemde ingewijden…tot u spreekt Dries A. Knekel, Hogepriester te Helmond…

Velen van u hebben mij de afgelopen maanden van afwezigheid via de vele communicatiekanalen die wij heden ten dage sociale media plegen te noemen wanhopig en aanhoudend getracht te benaderen…

 

Het siert u niet dat u hiermee bedroevend weinig respect betoont voor de hooggeplaatste Satanist op zijn verdorven bedevaart. Elke satanist van enig niveau – wees dus gerust, voor u is deze kwalificatie nog lang niet weggelegd – wordt geacht zich eens in de tien jaar over te geven aan: de Helse Zoektocht naar de Slang.

 

U weet dat de Slang de allereerste manifestatie is van onze Meester op aarde. De Slang die zo succesvol was bij het vernietigen van dat vervloekte Aardse paradijs. Die godsgruwelijke tuin van Hem wiens naam wij nooit uitspreken in de buurt van Eden.

Alleen al om die reden zal dit Duivelse kruipgedierte immer geëerd worden binnen onze kringen. De Helse Zoektocht naar de Slang is vol van gevaar en ontbering, maar is de ultieme bekroning van de Verdorven Ziel.

 

Zo dook ik onder in de Indische Oceaan, alwaar ik de Belcher Zeelslang mocht ontmoeten wiens gif menigeen tergend langzaam heeft doen stikken

 

In Australië wachtte mij de Taipan die zijn slachtoffers binnen enkele minuten het aardse voor het helse vuur doet verruilen. Hier mocht ik tevens de Oosterse bruine slang ontmoeten…Een serpent van twee meter lang dat de meeste dodelijke slachtoffers op zijn naam heeft staan.

In Papoea nieuw Guinea mocht ik me verheugen in het gezelschap van de Doodsadder. Hij doet zijn naam eer aan!

 

In Zuid-Amerika werd ik warm ontvangen door de Anaconda, voor wie de consumptie van krokodillen geen enkel probleem is, laat staan die van de gemiddelde gelovige…

Zuid-Afrika bood mij de gastvrijheid van de razendsnelle Zwarte Mamba die met één beet 20 volwassen mannen de eeuwige vuren in weet te helpen.

 

De Verenigde Staten trakteerde mij op de aanwezigheid van de Ratelslang, de klassieke gifslang die het beoogde slachtoffer helaas altijd hoort aankomen…

Kortom, uw hogepriester is gelouterd en weer een flinke stap hoger opgeklommen richting de nabijheid van ons aller Meester.

Laten wij nu een lied aanheffen ter ere van de Materialisatie van onze Gehoornde Meester: de onvolprezen Slang!

Uncategorized

Citroenvlinder View All →

Past duidelijk wel in het plaatje en houdt dat zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: