Rose Royce – Love Don’t Live Here Anymore

Verdoemde ingewijden…tot u spreekt Dries A. Knekel, Hogepriester te Helmond…

Hier op aarde stikt het van de misleide zielen die er nog heilig in geloven…het L-woord…één van de allergrootste taboes maar tegelijkertijd ook de ultieme uitdaging binnen onze geloofsgemeenschap!

Het is één van de wereldwijd meest overschatte fenomenen en het leidt tot niets dan chronische tijdverspilling….

De oprecht toegewijde discipel van onze Vuurvaste Meester zal zijn of haar leven èn vooral ook dood, wijden aan het met wortel en tak bestrijden van alles wat met dit ongewenste verschijnsel te maken heeft.

Uw beloning zal groot zijn. Eenmaal in het Rijk onzes meesters beland zult u óók vuurvast zijn en tot uw oneindige vreugde eeuwig belast worden met het straffen, vernederen, tergen en martelen van de eeuwig brandende zielen.

Gelukkig staat een vijftal grote instrumenten tot uw beschikking om het zich almaar als woekerend onkruid verspreidende fenomeen teniet te doen dat zo vaak bezongen wordt door degenen die Het Kwaad overduidelijk geen goed hart toedragen.

Deze Grote Vijf zijn: de Haat, de Leugen, het Onrecht, het Vooroordeel en De Onderwerpende Dictatuur.

In onze tijdens de eerste vijf minuten gratis toegankelijke interactieve serie trainingen zult u diepgaand kennis maken met elk van deze waardevolle instrumenten en ze meteen leren toepassen op uw argeloze medemens!

En dan zult u ten slotte in extase uitroepen: wij hebben het L-woord overwonnen, de doorn in het oog van onze meester leeft hier niet meer!

(In de serie preken van hogepriester Dries A. Knekel van de Nederlandse Satanische Gemeenschap; uitzending op dinsdag 15 augustus 2017, 10.15 uur op KXradio)

Radioteksten

Citroenvlinder View All →

Past duidelijk wel in het plaatje en houdt dat zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: